Arretjescake

Gepubliceerd op 27 februari 2015 om 10:47

Wat heb ik nodig?

  • 150 g zachte boter
  • 200 g bruine basterdsuiker
  • 60 g cacao (6 el)
  • 200 g lekkere biscuit

Keukengerei

  • Cakevorm
  • Aluminiumfolie

Hoe maak ik Arretjescake?

  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Opstijftijd: 12 uren


  1. Bekleed de cakevorm met aluminiumfolie.
  2. Smelt de boter in een pannetje.
  3. Meng ondertussen de suiker met de cacao.
  4. Voeg daar de gesmolten boter aan toe en roer het totdat het egaal is.
  5. Schenk een dun laagje chocolademengsel in de cakevorm.

 

Tip: Je kunt ook een arretjescake maken van koekkruimels. Daarvoor volg je de algemene bereidingswijze, maar je breekt de biscuits in stukjes. Dit roer je door het chocolademengsel en je verdeelt deze bal over de cakevorm.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb