Wat heb ik nodig?
- 150 g zachte boter
- 200 g bruine basterdsuiker
- 60 g cacao (6 el)
- 200 g lekkere biscuit
Keukengerei
- Cakevorm
- Aluminiumfolie
Hoe maak ik Arretjescake?
- Bereidingstijd: 10 minuten
- Opstijftijd: 12 uren
- Bekleed de cakevorm met aluminiumfolie.
- Smelt de boter in een pannetje.
- Meng ondertussen de suiker met de cacao.
- Voeg daar de gesmolten boter aan toe en roer het totdat het egaal is.
- Schenk een dun laagje chocolademengsel in de cakevorm.
Tip: Je kunt ook een arretjescake maken van koekkruimels. Daarvoor volg je de algemene bereidingswijze, maar je breekt de biscuits in stukjes. Dit roer je door het chocolademengsel en je verdeelt deze bal over de cakevorm.
Reactie plaatsen
Reacties